Werken bij de VKB

De Volkskredietbank is werkzaam voor 5 gemeenten in Noord-Oost Groningen. Deze gemeenten hebben werkzaamheden op het gebied van preventie, schuldhulpverlening en kredietverlening overgedragen aan de Volkskredietbank (VKB).

De VKB is anders dan andere banken. Wij bieden financiële hulp op maat. Inwoners van de aangesloten gemeenten kunnen bij de VKB terecht voor verschillende diensten en producten die te maken hebben met het wegwerken van schulden en het leren omgaan met financiën. Bovenal beschikken wij over veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van schuldhulpverlening. Daarnaast hebben we ook aandacht voor preventie, want de VKB is er ook om te voorkomen dat schulden ontstaan.

Op deze manier vervult de VKB een sociale functie in de regio Noord-Oost Groningen en geeft het invulling aan haar verantwoordelijkheid om de gemeente, burgers, schuldeisers en andere belanghebbenden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Cultuur

De VKB heeft ruim 60 medewerkers, het kantoor is gevestigd in Appingedam. Werken bij VKB wordt ervaren als werken in een plezierige werkomgeving. Je werkt in een omgeving waar sprake is van een open, enthousiaste en informele sfeer. De mate van collegialiteit hoog; ditzelfde geldt voor de kennis en kunde binnen de organisatie. Een goede sfeer wordt door de Volkskredietbank als belangrijk ervaren. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en zelfs verwacht.

Stageplek bij de VKB

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de schuldhulpverlening in een specialistische en professionele omgeving. We bieden ook uitdagende werkzaamheden, begeleiding en leuke collega’s. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding.

Stuur je sollicitatie per brief of mail naar solliciteren@volkskredietbank.nl

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.