Wat bieden wij?

Wij bieden financiële hulp op maat.

Samen met u bekijken we uw situatie en bepalen we welke hulp u nodig heeft.

Soms is een adviesgesprek voldoende. U kunt in een adviesgesprek uw vragen op financieel gebied aan ons stellen. Wij geven u dan een passend advies, waarmee u problemen kunt voorkomen of oplossen. Is één gesprek niet voldoende, dan maken we een vervolg afspraak.

Staat u onverwacht voor een grote uitgave en heeft u geen geld? Dan kunnen wij u mogelijk een persoonlijke lening geven. Of en hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U betaalt de lening met rente terug in een vooraf afgesproken aantal termijnen.

Heeft u uw financiën niet op orde en heeft u schulden? Dan kijken we naar een passende oplossing. Omdat iedere situatie anders is hebben we geen pasklare oplossingen, maar kijken we welke aanpak in uw geval de beste is. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw financiën tijdelijk van u overnemen. In geval van schulden gaan we er in principe vanuit dat deze 100% worden afbetaald.

Bent u niet in staat uw geldzaken zelf te regelen, dan kan de rechter een bewindvoerder machtigen om dit voor u te doen. Wij kunnen deze rol op ons nemen.

Meer weten? Lees verder in onze folders. Deze vindt u bij 'Meer informatie over onze producten en diensten'.