Kennismaken met Jessica Pieters

Samenvatting

Budgetconsulente Jessica Pieters stelt zich voor.

Kennismaken met..

Schulden- en preventiecampagne in Oost-Groningen

Het projectteam van de Volkskredietbank (VKB) is druk bezig met de voorbereidingen voor de schulden- en preventiecampagne voor jongvolwassenen. We focussen ons op zowel de preventieve als de curatieve aanpak. Binnenkort vertellen we jullie meer over de verschillende onderdelen van deze campagne.

Kennismaken met..
Jessica Pieters is budgetconsulent bij de Volkskredietbank en komt de schuldenproblematiek veel tegen bij jongvolwassenen. Haar wens is om een gerichte aanpak op maat te ontwikkelen voor deze doelgroep die soms erg moeilijk te bereiken is. We zullen jullie in de komende tijd kennis laten maken met meerdere medewerkers en andere betrokkenen rondom deze campagne.

Jessica stelt zich aan jullie voor.