Diensten

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. De VKB biedt daarom actieve informatie aan inwoners die meer willen weten over hoe je op een goede manier om kunt gaan met je geld.

Schuldhulpverlening

Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen als geldproblemen hebt, we onderzoeken samen aan het begin van onze hulpverlening welke soort het beste past bij jouw situatie. De verschillende soorten hulp die we bieden leggen we graag verder aan je uit.

Cursussen

De VKB biedt verschillende cursussen aan voor basisschoolkinderen, jongeren en volwassenen. En ook voor professionals organiseren wij cursussen. Een cursus op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

Werkgeversloket

Soms kan zich de situatie voordoen dat je als werkgever signalen opvangt dat een werknemer financiële problemen heeft. Met onze deskundigheid staan wij werkgevers bij om gezamenlijk de werknemer te ontzorgen.

Tarieven

Het grootste deel van onze dienstverlening is voor inwoners gratis. Voor sommige diensten betaal je. Dit wordt altijd duidelijk vooraf met je besproken. De actuele tarieven van onze dienstverlening vind je op de pagina tarieven.