Veelgestelde vragen Mijn VKB

Bescherm je persoonlijke inloggegevens in “Mijn VKB". Houd je gebruikersnaam en wachtwoord geheim en deel je gegevens niet met anderen.

Zorg ook voor een goede beveiliging van de apparatuur die je gebruikt. Gebruik voor het regelen van je bankzaken een computer met daarop een virusscanner en firewall.

Wat zijn de voordelen van "Mijn VKB"?

Je hebt 24 uur per dag inzage in je gegevens; je mutaties, je budgetplan, je lening en je schuldregeling!

Registreren

Hoe kan ik mij registreren?

Registeren voor Mijn VKB gaat via de speciale registratiepagina. Als je hierop klikt worden een aantal gegevens van de hoofdaanvrager opgevraagd. je registratie moet eerst verwerkt worden (dit duurt een paar dagen) voordat je daadwerkelijk in kunt loggen. Je ontvangt na de registratie direct een e-mail en na verwerking ontvang je een e-mail dat je kunt inloggen.

Beschik je niet over een computer? In de hierna genoemde openbare ruimtes kun je altijd gratis gebruik maken van een computer:
• In iedere bibliotheek
• Bij het werkplein van je gemeente

Algemeen gebruik

Waarom kan ik opeens niet meer inloggen?

Er kan een storing zijn. Kijk bij de nieuwsitems. Staat er geen storing vermeld, ga dan naar contact en vul bij de omschrijving je relatiecode, naam van je consulent en je vraag in. Binnen 5 werkdagen zal contact met je worden opgenomen.

Contact over Mijn VKB

Bij gebruik van onze dienstverlening, vul dan hier de relatiecode in.

Lees hier hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.