Toegankelijkheid

De Volkskredietbank Noord-Oost Groningen wil dat iedereen alle informatie op deze website goed kan gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid.

Toegankelijkheidsonderzoek

In augustus 2023 is onze website voor het laatst getest op toegankelijkheid. De resultaten van de meest recente inspectie vindt u hier:

WCAG-EM Rapportage van Volkskredietbank Noord-Oost Groningen

Webrichtlijnen

In het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid is bepaald dat overheidssites moeten voldoen aan toegankelijkheidseisen zoals vastgelegd in EN 301 549/WCAG 2.1 en daarover verantwoordelijkheid moeten afleggen in een gepubliceerde toegankelijkheidsverklaring.

Toegankelijkheidsverklaring

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring van de Volkskredietbank Noord-Oost Groningen.

Status toegankelijkheidslabel van Volkskredietbank Noord-Oost Groningen. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Melding van ontoegankelijkheid

Heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren. Beschrijf in uw melding in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op.

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browsersoftware u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast. U kunt uw melding mailen aan info@volkskredietbank.nl.